I dag är en speciell dag

Jag kan inte beskyllas för att ha skrivklåda. Inlägg på bloggen är sällsynta. Men just i dag är ett sådant sällsynt tillfälle. Det är nämligen 200 dagar kvar till min PENSION. Tänk om fjutiga tvåhundra dagar, mindre än 29 veckor, mindre än 7 månader är man pensionist (som man säger i norge). Väntar fortfarande på den stora travvinsten så vintervistelsen kan förläggas till varmare trakter. Favoritmål, Argineguin, Gran Canaria.

Kommentarer
Postat av: Anna Ståhl

Hejsan! Hittade hit från kanarieforumet, och ville bara säga att jag utan tvekan håller med om att Arguineguin är en av de härligaste platserna som finns! Tätt följt av Las Palmas på andraplatsen :)



Ha en fin kväll!



Med vänliga hälsningar



Anna

2010-10-12 @ 20:46:37
URL: http://annasgc.blogg.se/
Postat av: Annelie (anneghost)

200 dagar är inte så lång tid kvar, förstår att du räknar dagarna :-) Arguineguin gillar jag också och när jag var ned i januari var det faktiskt första gången som jag besökte Anfi, bodde på Balito Beach så jag gick varje morgon till Anfi och tog mig ett dop och så handlade jag ganska mycket på SPAR. En kväll var vi också dit och det var ju dels liten marknad och en massa härliga uppträdande :-) Ohhh längtar så tillbaka dit ned.... Läste på forumet att du ska dit i november.. härligt :-)

2010-10-15 @ 19:23:49
URL: http://blogg.aftonbladet.se/3207/
Postat av: Ella

sv; tacko tack, men du vet väl att det är över två månader kvar till jul va? ;D

2010-10-16 @ 20:25:52
URL: http://lillastorasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0