GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om en o enhalv timme inleds det magiska året 2011, året då min pension inleds. När nyårsklockorna slagit sitt tolfte slag återsår det 120 dagar till pensionsdagen (OBS "pensionsnedräknaren går på sommartid)

Du blir rik när du blir äldre

Detta hittade jag hos http://www.bahlool.se/ på Svartens lista "Muslimer som bloggar". Det är väl "tröstens ord" för en som snart skall leva på sin pension. 

Silver in the Hair

Gold in the Teeth.
Stones in the Kidneys
Sugar in the Blood.
Lead in the Feet.
Iron in the Arteries.
And an inexhaustible supply of Natural Gas.

I never thought I’d  accumulate so much wealth !!


Annandag Jul och 125 dagar kvar (+några timmar)

Frånsett envisa parasiter och istidstemperaturer har Östersund klarat årets avlutning bra (inga överdrivna snöoväder som kusten och södra Sverige). Läkaren som sjukskrev mig i hela 5 veckor, vilket jag tyckte verkade onödigt länge, visste nog vad han gjorde. Några timmars lätt aktivitet så som stökande med julskinkan eller mysig uppesittarkväll på julafton eller några timmar med att lägga upp foton på mitt Picasa webbalbum eller en kort långsam promenad för att lämna in V75:ans jackpottomgång innebär behov av en stunds sängläge. Däremot har det inte blivit nån fortsättning på mina försök att rödfärga Storsjön, inte ens några droppar att stänka på nån liten fågel så att den skulle likna en domherre (har satt upp skinksvålen i ett träd som julmat åt fågelstackarna). Men fortfarande kan det finnas fläckar av röd snö, så varningen kvarstår: ÄT INTE RÖDSNÖ!!! PS Det finns en länk till Picasawebbalbumet längst ner till vänster på bloggen

Gubbsjuka o och fingerkrok

135 dagar kvar till pension och precis hemkommen från min "gubbsjuke"operation (allt verkar ha gått bra) får jag en kallelse till operation av min vänstra hands långfinger.(På den handen knippsade dom halva lillfingret förra gången dom opererade). För åkomma 1, är jag sjukskriven till 21 januari så åkomma 2, fingeroperationen, får vänta till februari. Några veckors ytterligare sjukskrivning för fingret innebär att det blir ganska få dagar kvar att jobba (är mycket ledsen för det, NOT!)

Östersunds-Dating

Berndt-Eriks och Gunvor-Agnetas första date, november 2010.

RSS 2.0