Jag måste.....

.....få dela med mig av ett citat jag hittade i dagens Aftonbladet. CITATET: "Årets Nobelpris i medicin borde naturligtvis gått till statsminister Fredrik Reinfeldt för hans upptäckt att inga svåra sjukdomar behöver vara längre tid än ett år..."

Jag är förtvivlad att rasismen över slagit rot i Östersund

ÖP/25okt. 2010.......... "Inatt har polis och vaktbolag bevakat flyktingboendet på Frösö park. I torsdags flyttade ett 50-tal flyktingar in i de gamla logementen på Frösö park, tidigare F4. Igår kväll kom ett antal personer i två fordon till flyktingboendet och kastade glasflaskor och bananer mot flyktingarna. Dessutom ska de ha ropat "jävla svartskallar". Några av flyktingarna stod utanför huset och några stod där inne och såg och hörde vad som skedde. På grund av trakasserierna har polis och vaktbolag haft särskild bevakning av platsen under natten. En förundersökning har inletts angående ofredandet, som bedöms som ett hatbrott. Polisen säger sig ha uppgifter som gör att de kan driva förundersökningen framåt, men vill inte gå in på vilka uppgifter det är."............ Jag böjer mitt huvud i skam över att sådan dumhet har fäste i Min lilla stad.

Plan

Så kommer ett av mina alltför sällsynta inlägg. (Men när jag har ser nått viktigt tar jag mig tid) Detta såg jag på anagina:s blogg och jag vill sprida det vidare. http://plansverige.org/insamling/flicka/58 Vill ni läsa hennes inlägg gå in på http://anagina.blogg.se/2010/october/det-ar-battre-att-vara-en-kille.html

I dag är en speciell dag

Jag kan inte beskyllas för att ha skrivklåda. Inlägg på bloggen är sällsynta. Men just i dag är ett sådant sällsynt tillfälle. Det är nämligen 200 dagar kvar till min PENSION. Tänk om fjutiga tvåhundra dagar, mindre än 29 veckor, mindre än 7 månader är man pensionist (som man säger i norge). Väntar fortfarande på den stora travvinsten så vintervistelsen kan förläggas till varmare trakter. Favoritmål, Argineguin, Gran Canaria.

RSS 2.0